GZS vabi na poslovno konferenco, na kateri bo predstavljeno poslovno okolje Mongolije in možnosti sodelovanja s slovenskimi potencialnimi poslovnimi partnerji. Na obisk v našo državo prihajajo gospodarski predstavniki podjetij iz Mongolije, ki iščejo nove poslovne priložnosti.

Poslovna konferenca bo potekala v sredo 23. novembra ob 10.00 uri na Gospodarski zbornici Slovenije. Konferenci bodo sledili individualni sestanki med predstavniki podjetij.

Svoj obisk v Sloveniji in poslovni interes za sodelovanje je nakazalo trinajst mongolskih podjetij iz naslednjih področij:

–          Uvoz, prodaja ter distribucija široko potrošnih izdelkov (gospodinjska oprema, elektronski izdelki, moda, kozmetika, hrana, pijače, sadje in zelenjava, igrače, prevozna sredstva,  ….)

–          Uvoz in prodaja gradbenih izdelkov in materialov

–          Sodelovanje na področju tekstilne proizvodnje in tekstilnih izdelkov (volna in kašmir)

–          Uvoz in prodaja medicinskih pripomočkov in opreme, kozmetičnih izdelkov in zdravil

–          Sodelovanje na področju turizma s slovenskimi  turističnimi agencijami (organizacija turističnih aranžmajev in ostalih povezanih storitev v Mongoliji)

–          Sodelovanje in izmenjava know-howa na področju poslovanja z nepremičninami

V prilogi se v angleškem jeziku nahaja seznam in podrobnejši opis najavljenih mongolskih podjetij.

Zainteresirana slovenska podjetja, ki bi se želela udeležiti poslovne konference in se srečati ter predstaviti mongolskim gospodarstvenikom, se lahko prijavijo preko elektronske prijavnice najkasneje do ponedeljka 21. novembra do 12.00 ure.

Udeležba na dogodku je brezplačna, se pa neudeležba po poslani prijavi brez predhodne odpovedi podjetjem zaračuna.

Dodatne informacije: GZS – g. Marko Jare, tel 01 5898 158, e-pošta: marko.jare@gzs.si