Vabljeni na mednarodni dogodek Innovation Day Ljubljana, ki ga organizira Strateško raziskovalno inovacijsko partnerstvo Tovarne prihodnosti (SRIP ToP) v sodelovanju z Institutom Jožef Stefan in EIT Manufacturing. Dogodek bo potekal 6. decembra 2023 v Grand hotelu Union v Ljubljani, s pričetkom ob 9:30 uri.

Letošnja tema, “Driving e-Mobility and Clean Energy Conversion through Materials design & Manufacturing” (Spodbujanje e-mobilnosti in pretvorbe čiste energije prek oblikovanja materialov in proizvodnje), obravnava spodbujanje e-mobilnosti in pretvorbe čiste energije prek oblikovanja materialov in proizvodnje. Dopoldanski del bo posvečen predstavitvi rezultatov inovacijskega projekta aProMag, ki ga koordinira Institut Jožef Stefan, sledila bo razprava o poslovnih učinkih projekta. Dogodek bo zaključen z okroglo mizo z mednarodnimi govorci iz podjetij v proizvodnem sektorju.

Po kosilu se bo EIT Manufacturing predstavil kot največji inovacijski ekosistem za proizvodno industrijo v Evropi, predstavil svoje priložnosti za podjetja vseh velikosti, univerze in raziskovalne ustanove. Sledi krajši odmor s kavo, nato pa se bo dogodek osredotočil na prikaz uspešnosti industrije funkcionalnih materialov v Sloveniji z različnimi predstavitvami predstavnikov industrije in vlade.

Po zaključku predstavitev vabljeni na večerjo in mreženje v Grand Hotelu Union. Dogodek je brezplačen in potekal bo v angleškem jeziku. Zagotovite si svoje mesto in pohitite s prijavo!

Za vsa dodatna vprašanja se obrnite na ekipo SRIP ToP.

 

PRIJAVA NA DOGODEK