Projekta MEDIC-NEST in BRIGHT, financirana s programom COSME, bosta združila moči in skupaj organizirala zaključno konferenco obeh projektov v Bruslju,24. januarja 2024.

Ekipa MEDIC-NEST se bo osredotočila na predstavitev rezultatov projekta in na ustanovitev Evropskega metagroza v personalizirani medicini. Na konferenci bodo sodelovali relevantni deležniki EU in predstavniki grozdov, ki bodo iskali sinergije in možnosti za prihodnje pobude.

Konferenca MEDIC-NEST in BRIGHT o personalizirani medicini in digitalni transformaciji bo potekala v sredo, 24. januarja 2024, s pričetkom ob 10:30 v Bruslju.

 

Glavne točke dnevnega reda:

  • Predstavitev ključnih rezultatov projektov MEDIC-NEST in BRIGHT
  • Vloga grozdov pri digitalni in trajnostni transformaciji zdravstvenih ekosistemov na podlagi inovacij.
  • Panelna seja z deležniki EU in vodji grozdov Delavnica za generiranje projektov MEDIC-NEST.
  • Skupno oblikovanje perspektiv v personalizirani medicini
  • Podpis partnerstvene pogodbe in pristop k METAGROZU MEDIC-NEST

Končni dnevni red preverite tukaj 👉🏻 MEDIC-NEST-BRIGHT-Final-Conference-Brussels-Agenda

 

Več o METAGROZU MEDIC-NEST v personalizirani medicini

MEDIC NEST je prostovoljno, odprto in agilno zavezništvo evropskih grozdov in organizacij za podporo poslovanju, ki trdno verjamejo v vlogo čezmejnega in čezsektorskega sodelovanja pri podpori internacionalizacije, rasti in globalne konkurenčnosti evropskega ekosistema za personalizirano medicino.

Ustanovni člani metagroza MEDIC NEST, grozd IMAGO-MOL (Romunija), MEDVIA (Belgija), Hellenic Bio Cluster (Grčija) in grozd SIVI (Španija), z zanimanjem pozdravljajo evropske grozde, ki jih zanima skupno spodbujanje razvoja personalizirane medicine.

 

Konference se bo udeležila tudi direktorica SIS EGIZ in koordinatorica SRIP Zdravje – medicina, dr. Alenka Rožaj Brvar. SIS EGIZ bo s podpisom partnerske pogodbe na konferenci pristopil k METAGROZDU MEDIC-NECT.

 

Več sledi.