Gospodarska zbornica Slovenije (GZS) je objavila razpis Nacionalni izbor inovacij za leto 2024. Podjetja se lahko prijavijo na razpis pri svoji regionalni gospodarski zbornici in se potegujejo za nagrade na regijskem in nacionalnem nivoju.

K oddaji prijave so vabljene vse gospodarske družbe, podjetja, samostojni podjetniki posamezniki, samostojni inovatorji ter druge organizacijske oblike z območja posamezne regionalne gospodarske zbornice. Predlagatelji lahko v letu 2024 prijavijo inovacijo vseh kategorij (produktno, procesno, trženjsko, organizacijsko ali družbeno), ki je bila prvič vpeljana na trg oziroma prvič uporabljena v proizvodnem/poslovnem procesu v obdobju od 1. januarja 2022 do 31. marca 2024.

Inovacijski izziv in rdeča nit razpisa je trajnostno naravnanost inovacij.

Prijava na razpis regionalnih gospodarskih zbornic je odlična priložnost za promocijo inovacijskih dosežkov prijaviteljev, medtem ko priznanje za najboljše inovacije na nacionalni ravni predstavlja najvišje priznanje inovativnim dosežkom slovenskih podjetij. Rok za prijavo je 4. april 2024.

Ne zamudite priložnosti za promocijo inovativnosti vašega podjetja!

Povezava do razpisa, prijavnih obrazcev in več informacij