DIGI-SI in HEALTH-WISE vabita na webinar “Finančna klinika”, kjer boste lahko izvedeli vse o nacionalnih in EU finančnih priložnostih, ki so na voljo za vaša podjetja za razvojne in implementacijske projekte na področjih tehnologije in zdravstva.

Datum in čas: Torek, 12. marec 2024 – Nacionalni razpis ob 12:00, EU kaskadni in čezmejni razpisi ob 14:00.

Lokacija: Webinar bo izveden preko Zoom platforme. Za udeležbo je potrebna predhodna registracija na portalu DIGI-SI.

Za startupe: Kako uspešno pridobiti P2 sredstva in zagotoviti do 72.000 € subvencij

Ne zamudite edinstvene priložnosti za pridobitev strokovnih nasvetov, ki vam bodo pomagali pri pripravi uspešne prijave. S P2 financiranjem si lahko zagotovite do 72.000 € nepovratnih sredstev, ki so izplačana v treh tranšah in pokrijejo 100% upravičenih stroškov. Vsako podjetje ima pravico do oddaje ene vloge.

Kdo se lahko prijavi za P2 sredstva?

  • Imate inovativno idejo za produkt ali storitev, preizkušeno pri prvih uporabnikih.
  • Razvijate produkt, ki še ni dokončan, idealno v fazi prototipa.
  • Imate ekipo z jasno vizijo in načrtom za trženje produkta.

Prijavite se na Finančno kliniko za predstavitev P2 razpisa za startupe na povezavi: DIGI-SI: Nacionalna finančna klinika.

EU priložnosti za financiranje projektov

Raziskujte odprte in prihajajoče EU razpise za digitalizacijo, testiranje naprednih tehnologij in inovacije v zdravstvu. Webinar je namenjen podjetjem, ki že razvijajo mednarodne razvojne projekte, iščejo partnerstva ali želijo izvedeti več o dostopnih finančnih priložnostih.

Prijavite se na EU Finančno kliniko preko povezave: DIGI-SI: EU Finančna klinika.

Vabljeni k udeležbi na webinarju “Finančna klinika”, kjer boste našli vse potrebne informacije za uspešno prijavo na razpise in izkoristili priložnosti, ki jih ponuja tako nacionalno kot evropsko financiranje.